googlefffDes del dimarts 21 d’abril Google posiciona les websites que no estan optimitzades per a mòbils molt més baix en els resultats de la cerca mòbil. El canvi en l’algoritme de cerca va ser anunciat fa temps i ha estat posat en funcionament a tot el món.

Aquest canvi tindrà un gran impacte en els resultats de la recerca en els smartphones. El canvi impactarà els deu enllaços recomanats en els resultats de la cerca mòbil. Es preveu que els llocs web que no estan optimitzades per a mòbils i smartphones tindran una caiguda en picat del seu trànsit.

Aquest canvi no afecta les recerques des de tablets i PC.

Google mostrava des de fa temps en els resultats de cerca per a mòbils si un lloc web era ‘adequat per a mòbils‘, però fins avui aquesta recomanació no influïa en el posicionament dels resultats.

El canvi d’algorisme va ser anunciat al desembre i els desenvolupadors de web van rebre al febrer recomanacions de Google per optimitzar els seus llocs web. També es va crear una pàgina que permet verificar si els llocs web compleixen amb els requisits de Google.

Com verificar si una web està optimitzada?

https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Necesites adaptar el teu web a mòbil?

Necessites adaptar el teu web a mòbil?

Des E-docendi utilitzem les tecnologies HTML5 i CSS3 per proporcionar al teu web un disseny adaptatiu (Responsive Web Design).

Vols que analitzem la teva web i et proposem pressupost per a la seva conversió a responsive / Optimització Mòbil?

Contacta amb nosaltres a info@e-docendi.com

O a través del següent formulari: