customer-login-prestashop-e-commerce

Prestashop és un dels CMS preferits per a les persones o empreses que volen iniciar un negoci a Internet creant la seva pròpia botiga online. I també pot ser el teu.

Et comentem 5 de les principals avantatges que t’aporta aquest sistema prefabricat de botigues en línia:

 

  • És molt intuïtiu i senzill d’utilitzar. Altres CMS són tan complexos que és complicat saber què cal fer per aconseguir cada cosa, i fins i tot cal contractar un professional per a petits canvis, i no obstant això Prestashop és tan senzill que qualsevol persona amb uns coneixements bàsics pot configurar pràcticament al seu gust , i qualsevol persona sense cap coneixement pot gestionar la botiga i altres opcions bàsiques. De fet, fins al propi panell d’usuari pot ser personalitzat sense cap tipus de coneixement de programació.
  • Té un disseny molt atractiu, és fàcilment personalitzable i compta amb una bona varietat de plantilles. Des que va començar a donar-se a conèixer, Prestashop ha sabut diferenciar-se per la seva facilitat d’ús i el seu disseny molt més elegant que les altres opcions existents. Al principi no tenia tantes coses, però ara ha evolucionat molt i té una gran comunitat darrere.
  • Té una gran quantitat de mòduls per personalitzar la botiga online al gust i necessitats de cada persona i negoci. A dia d’avui, hi ha centenars de mòduls que donen moltes funcions a prestashop, tant gratis com de pagament; que se sumen a les funcions que ja de per si té Prestashop. Qualsevol pot adaptar la seva botiga online al seu gust i criteris, i fins i tot no hi exactament el que es necessita un expert pot adaptar.
  • La gestió de comandes i clients és excel·lent. És molt fàcil fer el que es necessiti amb les comandes i clients, conèixer una mica més sobre ells, a més de gestionar la venda. Hi ha fins i tot estadístiques per conèixer molt més sobre això i saber el que s’està fent bé i el que es pot millorar.
  • Té grans possibilitats d’optimització seo, ja que a més d’estar preparada per a això compta amb una gran quantitat d’opcions i mòduls complementaris per a això. Les botigues online a Prestashop posicionen bé, una cosa imprescindible quan es vol incrementar la presència en línia de totes les formes possibles. A més, amb les estadístiques de la botiga és més fàcil orientar-se sobre les accions de posicionament a realitzar.

 

 

 

 

En què es diferencia dels altres?

Tots els CMS tenen les seves pròpies característiques i avantatges. Considerem que Prestashop es diferencia particularment en la seva senzillesa, en un panell de control intuïtiu i en el seu atractiu, perquè són aquestes les seves principals avantatges. És més atractiu que moltes de les altres opcions i és més fàcil d’utilitzar que elles. I això fa que cada vegada més persones l’utilitzin i creixi la comunitat que hi ha al seu voltant, ajudant així a créixer i oferir més funcions i avantatges.

Si vols muntar un negoci sota la modalitat del ecommerce, sens dubte Prestashop és una de les millors solucions a les que pots optar tant si comptes amb un alt com un baix pressupost, perquè t’ofereix tot el que necessites. Per què no comences ja?